Fotoliul de masaj Merecom Capsula Spatiala - Space Saver : Pret de lansare: 15.500 13.500 lei

Fotoliul de masaj care ocupa mai putin spatiu, ridicat sau intins, la distanta de o palma de perete!

 

Caracteristici:

Acest model nou aparut permite amplasarea aproape de perete, indiferent de pozitie, ridicat sau intins. Inovatia constructiva consta intr-un sistem de glisare care permite culisarea spre fata a fotoliului cu circa 30 cm inaintea inceperii sesiunii de masaj. Astfel nu mai este nevoie de pastrarea unui spatiu in spatele fotoliului, necesar inclinarii acestuia. Se economiseste circa 20% spatiu iar fotoliul arata mult mai bine amplasat in incapere.

Fotoliul de masaj dispune de un nou mecanism de masaj, dotat cu 4 role, care pot efectua diferite tipuri de masaj, cum ar fi: batatorire, framantare, shiatsu, masaj in valuri si altele.

Masajul acopera toate zonele corpului:

Masaj gatului si umerilor (cervical): DA

Masajul spatelui: DA

Masajul umerilor: DA

Masajul taliei: DA

Masajul sezutului: DA

Masajul coapselor: DA

Masajul mainilor: DA

Masajul pulpelor: DA

Masajul talpilor: DA

Masajul calcaielor: DA

Masaj cu perne de aer: DA

Masaj cu role: DA

Vibratii: DA

Role de masaj pentru talpi: DA, 3 randuri de role

Incalzire in spatar: DA

Masajul spatelui este realizat de mecanismul de masaj cu 4 role si diverse tipuri de masaj.

Programe automate de masaj: 6

Inviorare,

Recuperare

Intindere

Relaxare

Partea superioara a corpului

Partea inferioara a corpului.

Aceste programe sunt concepute special pentru diferitele perioade ale zilei si nevoile corpului dvs.

Modul Manual va permite realizarea propriul dvs. program de masaj. Va puteti alege tipul de masaj, puteti regla viteza masajului in sase trepte si latimea pe spate (pe langa coloana, mediu, lateral). Puteti opta pentru masajul intregului spate, sau numai zona superioara-cervicala sau zona inferioara-lombara. Puteti pozitiona rolele de masaj exact in punctul dorit de dvs. Incalzirea incorporata in husa spatarului va contribui la o relaxare si mai profunda.

Masajul umerilor, sezutului, mainilor, coapselor, pulpelor, calcaielor si talpilor este realizat prin intermediul presiunii aerului, cu ajutorul airbagurilor de masaj, cu intensitate variabila. Masajul cu airbaguri cu aer poate fi selectat pentru tot corpul sau zone individuale si este reglabil pe cinci trepte de intensitate.

Masajul talpilor este realizat suplimentar cu 6 role de masaj, putand alege intre trei viteze de rotatie. Suportul picioarelor este extensibil cu circa 26 cm pentru a se adapta persoanelor cu diverse inaltimi. Extensia si retragerea suportului picioarelor se realizeaza motorizat, cu comanda din telecomanda.

Inclinarea spatarului si ridicarea suportului pentru picioare se realizeaza automat, motorizat, din telecomanda, in functie de programul in curs sau de preferintele dvs.

Fotoliul este dotat cu tehnologia "Zero Gravity" care pozitioneaza utilizatorul intr-o postura de imponderabilitate, similara celei dintr-o naveta spatiala, care contribuie la relaxarea totala a coloanei vertebrale. Coloana este paralela cu podeaua iar picioarele sunt situate la nivelul inimii, astfel incat este usurata circulatia sangvina.

Puteti realiza conexiunea Bluetooth intre fotoliul de masaj si dispozitive audio pentru a asculta muzica favorita in timpul masajului, cu ajutorul difuzoarelor amplasate in zona capului.

Fotoliul de masaj poate fi controlat cu ajutorul unui smartphone, tableta sau laptop dotate cu conectivitate Bluetooth, prin intermediul aplicatiei Android dedicate.

Mecanismul generator de vibratii incorporat in sezutul fotoliului contribuie la relaxarea acestei zone, cu posibilitatea de a regla intensitatea vibratiilor la nivelul dorit.

Telecomada este intuitiva si foarte usor de utilizat si va permite accesarea tuturor functiilor fotoliului de masaj.

Fotoliul de masaj este dotat cu roti in partea din spate, pentru o mutare usoara atunci cand este necesar (curatenie, schimbarea pozitiei, relocare).

 

 

 

 

 

 

Comenzi la Tel: 0727.895.184

Email: office@merecom.ro

S.C. Merecom Relax S.R.L. Bucuresti

 

 

Garantie 3 ani.

Livrare gratuita in toata tara!

 

Prima pagina Contact