Fotoliul de masaj Merecom Home - Space Saver : Pret de lansare: 6.800 lei 6400 lei

Fotoliu de masaj care ocupa mai putin spatiu, ridicat sau intins, la distanta de o palma de perete!

Caracteristici

Acest model nou aparut permite amplasarea aproape de perete, indiferent de pozitie, ridicat sau intins. Inovatia constructiva consta intr-o sina de glisare care permite culisarea spre fata a fotoliului inaintea inceperii sesiunii de masaj. Astfel nu mai este nevoie de pastrarea unui spatiu in spatele fotoliului, necesar inclinarii acestuia. Se economiseste circa 20% spatiu iar fotoliul arata mult mai bine amplasat in incapere.

Fotoliul de masaj dispune de un nou mecanism de masaj, dotat cu 4 role, care pot efectua diferite tipuri de masaj, cum ar fi: batatorire, framantare, shiatsu, masaj in valuri si altele.

Masajul acopera toate zonele importante ale corpului:

Masaj gatului si umerilor (cervical): DA

Masajul spatelui: DA

Masajul sezutului: DA

Masajul coapselor: DA

Masajul pulpelor: DA

Masajul talpilor: DA

Masaj cu perne de aer: DA

Masaj cu role: DA

Vibratii: DA

Role de masaj pentru talpi: DA

Masajul spatelui este realizat de mecanismul de masaj cu 4 role si diverse tipuri de masaj.

Programe automate de masaj: 4

Inviorare,

Recuperare

Intindere

Relaxare

Acestea sunt concepute special pentru diferitele perioade ale zilei si nevoile corpului dvs.

Modul Manual va permite sa va realizati propriul dvs. program de masaj. Va puteti alege tipul de masaj, puteti regla viteza masajului (incet, mediu, rapid) si latimea pe spate (pe langa coloana, mediu, lateral). Puteti opta pentru masajul intregului spate, sau numai zona superioara-cervicala sau zona inferioara-lombara. Puteti pozitiona rolele de masaj exact in punctul dorit de dvs.

Masajul sezutului, coapselor, pulpelor si talpilor este realizat prin intermediul presiunii aerului, cu ajutorul airbagurilor de masaj, cu intensitate reglabila.

Masajul talpilor este realizat suplimentar cu rolele de masaj, iar suportul picioarelor este extensibil cu circa 90 mm pentru a se adapta persoanelor cu diverse inaltimi.

Inclinarea spatarului si ridicarea suportului pentru picioare se realizeaza automat, motorizat, din telecomanda, in functie de programul in curs sau de preferintele dvs.

Telecomada este de tip "touch", intuitiva si foarte usor de utilizat si va permite accesarea tuturor functiilor fotoliului de masaj.

Fotoliul de masaj este dotat cu roti in partea din spate, pentru o mutare usoara atunci cand este necesar (curatenie, schimbarea pozitiei, relocare).

 

 

Sina de glisare pentru economie de spatiu: DA

Telecomanda cu fir: DA

Roti pentru mutare usoara: DA

Suport pentru picioare extensibil: DA

Culori disponibile: negru si bej

 

 

 

Comenzi la Tel: 0727895184

Email: office@merecom.ro

S.C. Merecom Relax S.R.L. Bucuresti

 

Garantie 3 ani.

Livrare gratuita in toata tara!

Prima pagina Contact