Fotolii de masaj Merecom Relax

Cum comand produsul?

Dupa ce ati ales produsul care va place, contactati-ne la tel 0727.895.184 sau prin email pe adresa office@merecom.ro pentru a obtine confirmarea existentei produsului in stoc si a furniza datele de facturare si de livrare. Dupa confirmarea comenzii, livrarea se face in aceeasi zi sau in ziua urmatoare.

Informare si suport


Va oferim suport pentru orice situatie aparuta in relatia cu dvs.

Posibilele situatii aparute post-vanzare sunt:
- produse livrate incomplet sau incorect,
- livrari intarziate,
- produse ce nu sunt functionale la receptie sau in primele 24 de ore de la receptie sau colete ce prezinta deteriorari,
- produse al caror termen de rezolvare in service este depasit.
Ne puteti contacta la : 0727895184, office@merecom.ro

Renuntarea la cumparare


Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.
Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.


Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Tel: 0727.895.184

Email: office@merecom.ro

S.C. Merecom Relax S.R.L. Bucuresti